zoeken

Pastoraal Centrum Salvatorparochie Utrecht
Rozenstraat 1
3511 BV Utrecht
030-2318545
salvator@katholiekutrecht.nl

Bezoekadres:
Oudegracht 69
Utrecht

Pastoor
Hans Boogers
h.boogers@katholiekutrecht.nl

vrijdag 19 juli 2019 AGENDA

Benefietconcert

Op zondag 26 mei om 15.00 uur verzorgt het koor van de St. Augustinuskerk, Cantemus Domino, onder leiding van dirigent Ardaan Dercksen en organist Paul van der Woude een benefietconcert.

Dit wordt gehouden om als gemeenschap bij te dragen aan de verdere restauratie van de St. Augustinuskerk, opdat de kerk voor heel Utrecht blijft behouden. Het concert vindt plaats in de St. Josephkerk aan de Draaiweg 44 in Utrecht.

Het concert staat in het teken van Maria. Naast koor- en orgelwerken van o.a. Bach, Frescobaldi, Arcadelt en Andriessen zingen we ook gezamenlijk bekende Marialiederen. Voor de kinderen is er een speciale kinderactiviteit in het teken van Maria.

Na afloop wordt er een deurcollecte gehouden. Ook zullen er speciale kaarsjes met afbeeldingen van de St. Augustinuskerk worden verkocht. De gehele opbrengst komt ten goede aan de restauratie. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie over de St. Augustinuskerk, de gemeenschap, de vieringen en alle activiteiten die ondernomen worden ter behoud van de kerk is te vinden op www.augustinusutrecht.nl.

© Ontwerp en techniek Digital Wingz 2003

15 mei
Bijeenkomst toekomst Augustinuskerk

17 mei
De Augustinus blijft behouden

26 mei
Benefietconcert

4 juni
Open repetitie Cantemus Domino


  statistieken