zoeken

Pastoraal Centrum Salvatorparochie Utrecht
Rozenstraat 1
3511 BV Utrecht
030-2318545
salvator@katholiekutrecht.nl

Bezoekadres:
Oudegracht 69
Utrecht

Pastoor
Hans Boogers
h.boogers@katholiekutrecht.nl

vrijdag 26 april 2019 AGENDA

Nieuws

De St. Augustinuskerk is op het moment gesloten wegens restauratie-werkzaamheden. Alle vieringen vinden elders plaats

Onderteken nu de petitie voor de restauratie en het behoud van de Augustinuskerk! Op 6 april 2019 vond een speciale informatiebijeenkomst over de Augustinuskerk plaats, en daar bleek dat er nog veel onzeker is. Uw steun is dus meer dan welkom.

Het Salvatorberaad wil een brede werkgroep instellen voor de toekomst van de Salvatorparochie. Meld u aan om mee te denken!

De tijdelijke Mariakapel van de St. Augustinuskerk bevindt zich in het voorportaal van de kerk. Zo is er in de St. Augustinuskerk, in het centrum van de stad, een plek om een kaarsje op te steken. Een plek voor stilte en gebed. De kapel is open van maandag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag wordt van 11.15 tot 11.45 uur; de rozenkrans gebeden. Op zondag is de kapel gesloten. Een ieder is van harte welkom om een kaarsje op te komen steken in de St. Augustinuskerk!

Alle verdere informatie over de Augustinuskerk en haar gemeenschap is met ingang van 5 november 2018 op de nieuwe website te vinden. Deze website zal de komende periode nog minimaal worden bijgewerkt en op termijn verdwijnen.


© Ontwerp en techniek Digital Wingz 2003

6 april
Ontmoeting Augustinus-gemeenschap


  statistieken