zoeken

Pastoraal Centrum Salvatorparochie Utrecht
Rozenstraat 1
3511 BV Utrecht
030-2318545
salvator@katholiekutrecht.nl

Bezoekadres:
Oudegracht 69
Utrecht

Pastoor
Hans Boogers
h.boogers@katholiekutrecht.nl

vrijdag 19 juli 2019 AGENDA

Nieuws

De St. Augustinuskerk is op het moment gesloten wegens restauratie-werkzaamheden. Alle vieringen vinden elders plaats

De Augustinus blijft behouden! Het blijft desondanks van belang om de petitie voor de restauratie en het behoud van de Augustinuskerk te tekenen!

Op 15 mei 2019 vond de bijeenkomst Visie op Fusie plaats, waar gesproken werd over de toekomst van de parochie en de Augustinuskerk. Het Salvatorberaad wil verder een brede werkgroep instellen voor de toekomst van de Salvatorparochie. Meld u aan om mee te denken!

De tijdelijke Mariakapel van de St. Augustinuskerk bevindt zich in het voorportaal van de kerk. Zo is er in de St. Augustinuskerk, in het centrum van de stad, een plek om een kaarsje op te steken. Een plek voor stilte en gebed. De kapel is open van maandag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag wordt van 11.15 tot 11.45 uur; de rozenkrans gebeden. Op zondag is de kapel gesloten. Een ieder is van harte welkom om een kaarsje op te komen steken in de St. Augustinuskerk!

Alle verdere informatie over de Augustinuskerk en haar gemeenschap is op de nieuwe website te vinden. Deze website zal nog minimaal worden bijgewerkt en op termijn verdwijnen.


© Ontwerp en techniek Digital Wingz 2003

15 mei
Bijeenkomst toekomst Augustinuskerk

17 mei
De Augustinus blijft behouden

26 mei
Benefietconcert

4 juni
Open repetitie Cantemus Domino


  statistieken